divendres, 4 de novembre del 2011

El primer dia que...

Ara vivim les primeres experiències a casa amb la Txell. La primera migdiada, la primera papilla, el primer passeig. La Farners i la Fiona ho estan vivint amb molta intensitat. Fem fotos i videos de cada moment nou de trinca. Com diu la Farners, la Txell està estrenant habitació, estrenant pares, estrenant germanes...
Avui fa una setmana que hem arribat i gairebé tres setmanes que tenim la Txell. Estem encantats. La Txell està molt bé i s'està adaptant poquet a poquet a tot l'entorn, al menjar, als sorolls... als supersorolls de casa nostra! I tot indica que li agrada força el que s'ha trobat. Descansa i menja bé. S'està posant ben rodona! Avui tenim pediatra per fer la primera revisió. Ens ho hem pres amb certa calma perquè la nena està bé. Necessitem només una mica d'orientació amb el menjar, unes pautes i consells, que la pesin... Dimecres que ve tenim hora a Sant Joan de Déu per una segona revisió més especialitzada.
Aquesta setmana ha estat un embolic amb els horaris per culpa del jet-lag. No ens ho esperàvem. La Fiona, tot i que ja no es lleva a les 4 de la matinada com els darrers dies, encara arrossega una mica de descontrol. La Txell gairebé ha recuperat el ritme, tot i que el bibi de les 12 de la nit se'l pren a les 3 de la matinada... Esperem que avui ja s'acabi aquest desgavell, perquè la que està més atrotinada sóc jo!!
Les tres al cotxe!


Primer passeig

Primera migdiada

Primer dia de cole

2 comentaris:

  1. Baya sorpressa!!!!.
    Estabamos en el grupo aquel de octubrines/novembrines, o algo así. Me acuerdo mucho de la asignación de Farners, con esa melena punki, me acuerdo sobre todo por que fuiste de las primeras en colgar la foto, dias después me llegó la foto de Llum toda calba ella y claro..., no me podia creer que mi nena no tuviera pelo!!!!.
    Tienes tres soles en casa y te doy mi enhorabuena. Yo también tengo tres, pero Llum es mi pequeña, con ella cumplimos el cupo.
    Felicidades, me alegro muchisimo y un beso a tus hijas.
    Mariajoseypepe.

    ResponElimina
  2. Muchas gracias! Tienes buena memoria: Farners fue la primera octubrina en mostrarse y llevaba tremendas coletas!!
    Felicidades por tu familia y hasta pronto!!
    Esther

    ResponElimina