dimarts, 28 de juny del 2011

Chof

Aquest matí anava pensant, Esther, visualitza que avui anuncien les assignacions fins al 14-07-06. Si ho visualitzo i interioritzo, segur que es complirà, tal i com diu tota la literatura positivista que està tan de moda. Fins i tot he retardat més del normal el moment de connectar-me per saber novetats... com si donés temps perquè es complís el desig...
I llavors he rebut un correu amb la notícia: assignacions fins al 06-07-06. No entrem, i a més, ens quedem un mes més sense tenir clar que entrem en les següents. M'ha costat una mica acceptar-ho i he remenat totes les diferents fonts d'informació que tinc, per veure si era veritat. Sembla que sí. M'he quedat com aquest conillet de la imatge.
Si fos sensata, ara ja no hauria de pensar-hi més fins arribar a finals de juliol. Per a mi això és impossible. Ens espera un mes de nervis!
Però no vull deixar de ser positiva. Primer de tot, me n'alegro molt per totes les famílies assignades. I per altra banda, he consultat les estadístiques (miniwan) i sembla que les assignacions han sigut nombroses. Segons marquen, nosaltres entrem en les properes. Creuem els dits!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada