divendres, 8 de juliol del 2011

Quiche de gambes i formatge

Em cal:
massa brisa
4 ous grossos
400 gr. de gambes pelades
formatge tipus filadelfia
formatge ratllat
orenga


Estenc la massa damunt el motlle rodó. Les vores les doblego una mica. Pinxo amb una forquilla moltes vegades la base de la massa i la poso al forn uns 10 minuts a 170 graus. Mentre es cou, en una paella hi poso una mica d'oli i uns alls. Faig les gambes. Bato els ous en un bol i després hi aboco les gambes.
Quan trec la massa, hi aboco els ous batuts amb les gambes. Escampo per sobre tacos de formatge tipus filadelfia, força trossos per tot arreu. També hi fico formatge ratllat per gratinar i una mica d'orenga en pols. Ho torno a posar al forn durant uns 20 minuts, fins que quedi dauradet, que pugi la truita, però que el pa no es torri, que a les nenes no els agrada.
S'ho han menjat en un tres i no res. No n'ha quedat ni un mos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada