dimarts, 13 de setembre del 2011

El gran dia: 17 d'octubre

Si tot va bé, el dilluns 17 d'octubre tindrem per fi la Txell LuDi amb nosaltres. Ens ha fet molta il·lusió saber-ho, perquè ja podem fer el compte enrere.
Aquesta darrera fase del procés adoptiu és la més dura. Costa d'explicar. Per fi hem rebut, després de gairebé sis anys, l'assignació, les dades i la foto de la nostra filla petita. Ja té cara, ja te ulls que et miren, ja sabem qui és. Ens sentim molt feliços per fi en veure que ha valgut la pena no defallir durant una espera tan llarga i amb tants canvis en les nostres vides. Han passat moltes coses en aquests sis anys. Ens sentim afortunats. I al mateix temps ho estem passant fatal.
Recordo les setmanes prèvies al viatge d'adopció de la Farners. Llavors estàvem nerviosos, amb moltes pors diverses, amb molta il·lusió, i sense l'angoixa d'ara. No m'ho esperava, però aquesta vegada és diferent: ara ja som pares, ara ja sabem què és no haver compartit els primers dies, setmanes, mesos, de la teva filla. Tot i que no és cap novetat, ja ho sabíem i forma part de l'adopció, costa molt aguantar el tipu sabent que ella és allà, sense saber que existim, en el seu món, sense les atencions d'una família, sense nosaltres. I encara falten 33 dies.
Tenim ja els hotels de Beijing (Pequín), Nanchang (Jiangxi) i Shanghai. Són estupendus! Quin luju! Les nenes han vist les fotos i es pensen que són els palaus de les princeses. Aviat tindrem més informació. Gràcies, ShuiViajes, per tots els detalls!


1 comentari: