dijous, 1 de setembre del 2011

Ninots

Ninot d'avui, dibuixat per la Fiona.
Aquesta tarda, després de dinar, el David ha fet dibuixar un ninot a les nenes. La Fiona ha fet una mena de patata amb potes, braços, orelles... Llavors hem agafat retalls de roba, botons, fill i agulla i ens hem posat a cosir. Vaja, l'artista és el David, que s'ha passat tota la tarda fent els patrons, retallant roba, fent puntades, posant el farcit...
Li ha quedat genial! La Fiona està encantada de veure el seu dibuix dimensionat!!
La imatge del David cosint és impactant. Mai de la vida m'ho hagués pogut imaginar. Tants anys junts i no coneixia el seu secret!
El dia que va fer el primer ninot jo creia que era un miratge. "Però, l'has cosit tu? De debò? Tu?", li preguntava. Va cosir-lo per a la Txell, però quan les nenes el van veure els va agradar tant que van dir que volien un per cadascuna. Així que el David va cosir-ne un altre. 
Avui l'hem ajudat entre totes, inclosa la meva sogra, que es mirava parpallejant el seu fill, agulla en mà. "Qui m'ho havia de dir..."
Ha estat una manera divertida de passar la tarda després de veure que avui no ens han trucat de l'ICA. Segur que ens truquen demà!

Priner Ninot
Segon Ninot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada