diumenge, 23 d’octubre del 2011

Des de Shanghai

Holaaaa!
Ja som a Shanghai! Vam arribar ahir a migdia després d'un viatge en avió, per primera vegada els cinc! Divertit ;-) va anar molt bé, però vam arribar cansadíssims. Shanghai és espectacular. És una ciutat moderna, cosmopolita, impressionant. Estem al Radisson, al centre de la ciutat. Shanghai té uns 23 milions d'habitants. Aquí tot és enorme i hi ha molta gent per tot arreu. La gent, com a tota la Xina, és generalment molt amable. Dilluns anem al consolat i dijous recollim papers per poder anar cap a casa.
Les nenes estan molt bé. La Txell està millor de la pell. Menja millor i s'està posant més rodona. És molt simpàtica i bona. Fa pedorretes. Li fa mal la boca perquè li deu estar sortint alguna denteta i babeja molt. No vol el xumet i es posa els dits a la boca.... Des d'ahir estem ja amb la Sandra, l'Albert, l'Abril i el Quim. Estan molt bé i les nenes s'ho passen pipa. La Fiona avui ha començat a estar una mica més tranquil·la, amb la Txell és molt carinyosa, sovint una mica massa...
Us envio 6 fotos. Ja he sabut que podem visitar-nos a Sant Joan de Déu, gràcies Maria. Ho farem.
Àvies, encara falten dies, però penseu que m'aniria molt bé tenir algun puré de verdura preparat. També voldria tenir plàtans, taronges i pomes. Compto amb vosaltres! ;-)
Petonets per tots!!!






1 comentari:

  1. Hola soc la mare de l'Anna Fuyú (amec), no tinc paraules... es MERAVELLÓS, FANTÀSTIC, UN SOMNI, I LES NENES PRECIOSES, MOLTES FELICITATS!!!, I DISFRUTE-HO MOLT!
    PETONS

    ResponElimina