dimarts, 11 d’octubre del 2011

Marxem dijous!

Gairebé estem tancant maletes. Donem voltes i voltes al cap intentant no oblidar-nos de res important. La sensació encara és d'incredulitat, com si no ens passés a nosaltres. Suposo que quan estiguem a l'aeroport, fora de l'entorn quotidià, començarem a creure que marxem a l'altra punta del món amb les nenes. Estan emocionades, sobretot la Farners, que és molt conscient de com és d'extraordinari aquest viatge. Compta cada día quant queda per agafar l'avió i quant queda per tenir la Txell. Dilluns que ve ja la tindrem. Haurà acabat una llarga etapa i en començarà una altra. En tenim moltes ganes!
La nostra idea és comunicar-nos a través d'aquest blog. Intentarem anar penjant aquí fotos i informació sobre el que fem i com estem, en comptes d'utilitzar el correu electrònic. Creiem que per nosaltres serà molt més pràctic.
Doncs res, potser que ja ens anem acomiadant. Fins ben aviat!!

5 comentaris:

  1. Hola familia:
    desgraciadamente en China no será posible actualizar el blog, por que el acceso a blogspot está censurado...
    Se puede mirar el correo de gmail, a veces con algún corte, pero blogspot no. Por lo menos era así hasta hace un mes. Si tenéis a alguien que sepa actualizar el blog podríais enviarles por correo textos y fotos y él se ocuparía de subirlos.
    Tampoco funciona facebook.
    Nos vemos en Pekín :-) abrazos
    Roberto

    ResponElimina
  2. Acordaos de traerme petardos que vaya muy bien un besito a las niñas y una abraçada forta per vosaltres i si voleu un petonet pues tambe

    ResponElimina
  3. Roberto! No ho sabíem! Doncs haurem de canviar els plans. Moltes gràcies per advertir-nos-ho.

    Tena! Tu si que ets un petardu! Petonets també!!

    ResponElimina
  4. Molta sort macos!!! Gaudiu molt del viatge, jo us aniré enviant Reiki perquè encara sigui més meravellosa l'estada i la trobada amb la Txell!

    Una abraçada molt forta a tota la família!

    ResponElimina
  5. Eso está ahí ya!!! Creo que ya os lo he dicho,, pero no me canso,, ¡¡¡Feliz viaje y mejor encuentro!!!! D i s f r u t a d !!!!!!
    Rosa, Arturo, Natalia, Marta Lugao con Gonzalo Min en el corazón

    ResponElimina